Paviljoen 't Schor

Omschrijving

Aan het getijdenhaventje van Paal én grenzend aan van Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt Paviljoen ‘t Schor. Hier beleef, voel én proef je wat de streek te bieden heeft.

Bij Paviljoen ‘t Schor geniet je van de weelderige rust: de prachtige vergezichten, de verrassende natuur en het wassende water. Geniet van alles wat aan jouw ogen voorbij trekt en voel de Westerscheldewind in je haren… Laat jezelf in de watten leggen door het team van Paviljoen ‘t Schor en geniet van de verrukkelijke producten van het land en uit de zee. Stap in de Zonnetrein, breng een bezoekje aan Paal en kom genieten. Je bent van harte welkom!

Locatie adres

Havenstraat 54
4569 TL Graauw

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info