Paviljoen 't Schor

Omschrijving

Aan het getijdenhaventje van Paal én grenzend aan van Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt Paviljoen ‘t Schor. Hier beleef, voel én proef je wat de streek te bieden heeft.

Bij Paviljoen ‘t Schor geniet je van de weelderige rust: de prachtige vergezichten, de verrassende natuur en het wassende water. Geniet van alles wat aan jouw ogen voorbij trekt en voel de Westerscheldewind in je haren… Laat jezelf in de watten leggen door het team van Paviljoen ‘t Schor en geniet van de verrukkelijke producten van het land en uit de zee. Stap in de Zonnetrein, breng een bezoekje aan Paal en kom genieten. Je bent van harte welkom!

Locatie adres

Havenstraat 54
4569 TL Graauw

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info