Brouwerij D’n Emma

Omschrijving

Bij microbrouwerij D’n Emma, brouwen en verkopen Do, Tom & Geert op kleine schaal bier. Met meer dan 30 jaar ervaring als bierbrouwer worden hier de smaken van de Zeeuwse streek verwerkt in de bieren van D’n Emma.

Je kunt een rondleiding krijgen in de brouwerij en meer te weten komen over het brouwproces. Aansluitend kun je dan genieten van een bierproeverij in de kleinschalige brouwerij.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Past Loo d’or, een blond licht bier met Zeeuwse tarwe, bij je of val je voor de frisse gembersmaak van Cas? Liever het Saeftinghe Donker of Goud? Welk biertje je ook kiest... je proeft door de ingrediënten, die het bier een bijzondere smaak geven, altijd een stukje Zeeland terug. Kom langs en proef het zelf!

Locatie adres

Koninginnestraat 1a
4568 PT Emmadorp

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Paviljoen 't Schor

Paviljoen 't Schor

Aan het getijdenhaventje van Paal ligt Paviljoen ‘t Schor. Hier beleef, voel én proef je wat de streek te bieden heeft. Geniet van de prachtige vergezichten, het wassende water én de verrukkelijke gerechten.

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info