Brouwerij D’n Emma

Omschrijving

Bij microbrouwerij D’n Emma, brouwen en verkopen Do, Tom & Geert op kleine schaal bier. Met meer dan 30 jaar ervaring als bierbrouwer worden hier de smaken van de Zeeuwse streek verwerkt in de bieren van D’n Emma.

Je kunt een rondleiding krijgen in de brouwerij en meer te weten komen over het brouwproces. Aansluitend kun je dan genieten van een bierproeverij in de kleinschalige brouwerij.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Past Loo d’or, een blond licht bier met Zeeuwse tarwe, bij je of val je voor de frisse gembersmaak van Cas? Liever het Saeftinghe Donker of Goud? Welk biertje je ook kiest... je proeft door de ingrediënten, die het bier een bijzondere smaak geven, altijd een stukje Zeeland terug. Kom langs en proef het zelf!

Locatie adres

Koninginnestraat 1a
4568 PT Emmadorp

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

Paviljoen 't Schor

Paviljoen 't Schor

Aan het getijdenhaventje van Paal ligt Paviljoen ‘t Schor. Hier beleef, voel én proef je wat de streek te bieden heeft. Geniet van de prachtige vergezichten, het wassende water én de verrukkelijke gerechten.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info