B&B Arenberghoeve

Omschrijving

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken... Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander, Leon en Victor ontvangen je met open armen!

Op deze plek kun je genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm. Word wakker met zicht op grazende schapen, scharrelende kippen en akkers zo ver je kunt kijken. Mireille en Alexander bezorgen je een onvergetelijke ervaring, vanaf het welkomstdrankje tot het moment dat je voldaan terugkeert naar huis.

Locatie adres

Nieuw-Arenbergstraat 8
9130 Beveren-Waas (Kieldrecht)

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar is een gezellige familiecamping in De Klinge-Waas. Een verblijf op de gezellige camping staat garant voor ontspanning, rust en recreatie in een prachtige omgeving. Kom eens langs, geniet van de natuur en de stilte en kom tot rust.

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info