B&B Arenberghoeve

Omschrijving

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken... Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander, Leon en Victor ontvangen je met open armen!

Op deze plek kun je genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm. Word wakker met zicht op grazende schapen, scharrelende kippen en akkers zo ver je kunt kijken. Mireille en Alexander bezorgen je een onvergetelijke ervaring, vanaf het welkomstdrankje tot het moment dat je voldaan terugkeert naar huis.

Locatie adres

Nieuw-Arenbergstraat 8
9130 Beveren-Waas (Kieldrecht)

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Paviljoen 't Schor

Paviljoen 't Schor

Aan het getijdenhaventje van Paal ligt Paviljoen ‘t Schor. Hier beleef, voel én proef je wat de streek te bieden heeft. Geniet van de prachtige vergezichten, het wassende water én de verrukkelijke gerechten.

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info