Langs onder den dijk

Genieten onder den dijk! Met dit programma van een halve dag rij je samen met jouw gezelschap in de Zonnetrein van Emmadorp naar de radartoren van Kreverhille. Van hieruit heb je een prachtig en weids uitzicht over de Westerschelde, dit vanaf maar liefst 30 meter hoog! De klim gemaakt en daarna zin in iets lekkers? Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht.

Bekijk arrangement

Heerlijk Hulst

Hulst heeft het allemaal… Dat wordt wederom duidelijk tijdens het arrangement Heerlijk Hulst waarin jij en je gezelschap richting de kanten van Vogelwaarde rijden. Ken je bijvoorbeeld ‘t Groot Eiland al? Een prachtige plek met kreken, weilanden en bossen, waar het bruist van leven. Vergeet zeker je verrekijker niet!

Bekijk arrangement

Van Zoet naar Zilt

Breng een bezoek aan De Mariahoeve in Emmadorp en IJshoeve De Boey in Sint-Gillis-Waas, proef van hun specialiteiten en leer er het indrukwekkende landschap in de regio kennen. Dit alles in het unieke arrangement ‘Van Zoet naar Zilt’.

Bekijk arrangement

Onbegrensd genieten

Een leuke én informatieve ochtend in de Prosperpolder en genieten van al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Dat kan met dit mooie arrangement waarin je een bezoek brengt aan De Mariahoeve in Emmadorp, de Prosperhoeve en het Saeftingherhof in de Prosperpolder én IJshoeve De Boey in Sint-Gillis-Waas.

Bekijk arrangement

Ontspanning en avontuur

De personen achter Voedselbron Graauw, De Mariahoeve, Saeftinghe Zilt en IJshoeve De Boey hebben met zorg dit leuke arrangement voor je samengesteld. Ontspanning, kennis opdoen over de unieke omgeving én genieten van de beste producten uit de omgeving staan centraal.

Bekijk arrangement

Het bruisende havengebied

De haven van Antwerpen… Het is een van de drie pijlers van Grenspark Groot Saeftinghe. Niet voor niks dus dat een bezoekje aan dit unieke gebied zeker de moeite waard is! Ontdek de nieuw gecreëerde natuurgebieden, de indrukwekkende haven, alles dat daarbij komt kijken en het historische Fort Liefkenshoek.

Bekijk arrangement

Stel zelf jouw arrangement samen

Zijn bovenstaande arrangementen toch niet helemaal wat je zoekt? Stippel zelf een leuke, actieve of culinaire route uit en kies de stopplaatsen die passen bij jouw gezelschap.

Check de beschikbaarheid