Voedselbron Graauw

Omschrijving

Wil je samen met je vrienden, collega’s of gezin je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen bent. Hun voornemen is dan ook om hun bezoekers, naast overnachtingsmogelijkheden in de natuur, ontspanning te bieden.

Dit kan eenvoudig door een inspirerende rondleiding in het Voedselbos, samen te genieten van een heerlijk diner aan een lange rij tafels, maar ook door biologische groenten en fruit ​te proeven, vers van eigen bodem en oogst. Duurzaam. Met liefde en aandacht.

Heb je langer de tijd? Overnacht dan in hun vakantiehuis omringd door akkervelden, of in één van de safaritenten midden in de fruitboomgaard waar je kunt ontvluchten aan het drukke bestaan. Voedselbron Graauw nodigt je uit!

Locatie adres

Dwarsstraat 9
4569 PB Graauw

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

Paviljoen 't Schor

Paviljoen 't Schor

Aan het getijdenhaventje van Paal ligt Paviljoen ‘t Schor. Hier beleef, voel én proef je wat de streek te bieden heeft. Geniet van de prachtige vergezichten, het wassende water én de verrukkelijke gerechten.

Meer info

Brouwerij D’n Emma

Brouwerij D’n Emma

Bij microbrouwerij D’n Emma wordt op kleine schaal bier gebrouwd en verkocht. Ontdek meer over het brouwproces en geniet van een heerlijke bierproeverij!

Meer info

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info