Voedselbron Graauw

Omschrijving

Wil je samen met je vrienden, collega’s of gezin je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen bent. Hun voornemen is dan ook om hun bezoekers, naast overnachtingsmogelijkheden in de natuur, ontspanning te bieden.

Dit kan eenvoudig door een inspirerende rondleiding in het Voedselbos, samen te genieten van een heerlijk diner aan een lange rij tafels, maar ook door biologische groenten en fruit ​te proeven, vers van eigen bodem en oogst. Duurzaam. Met liefde en aandacht.

Heb je langer de tijd? Overnacht dan in hun vakantiehuis omringd door akkervelden, of in één van de safaritenten midden in de fruitboomgaard waar je kunt ontvluchten aan het drukke bestaan. Voedselbron Graauw nodigt je uit!

Locatie adres

Dwarsstraat 9
4569 PB Graauw

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar is een gezellige familiecamping in De Klinge-Waas. Een verblijf op de gezellige camping staat garant voor ontspanning, rust en recreatie in een prachtige omgeving. Kom eens langs, geniet van de natuur en de stilte en kom tot rust.

Meer info

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info