Op de Mariahoeve

Omschrijving

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt De Mariahoeve. De Mariahoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. Ook vinden er vanuit het loonbedrijf agrarische activiteiten plaats.

De familie van Wesemael laat je op hun boerenerf graag kennismaken met het boerenbuitenleven. Met plezier stellen ze een arrangement voor je gezelschap samen. Een halve dag, een hele dag, een lunch of een diner? Alles is mogelijk.​

In hun sfeervolle boerenschuur ontvangen ze met veel plezier families, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen. Wees welkom op De Mariahoeve!

Locatie adres

Koninginnestraat 2
4568 PT Nieuw Namen

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar is een gezellige familiecamping in De Klinge-Waas. Een verblijf op de gezellige camping staat garant voor ontspanning, rust en recreatie in een prachtige omgeving. Kom eens langs, geniet van de natuur en de stilte en kom tot rust.

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info