Op de Mariahoeve

Omschrijving

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt De Mariahoeve. De Mariahoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. Ook vinden er vanuit het loonbedrijf agrarische activiteiten plaats.

De familie van Wesemael laat je op hun boerenerf graag kennismaken met het boerenbuitenleven. Met plezier stellen ze een arrangement voor je gezelschap samen. Een halve dag, een hele dag, een lunch of een diner? Alles is mogelijk.​

In hun sfeervolle boerenschuur ontvangen ze met veel plezier families, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen. Wees welkom op De Mariahoeve!

Locatie adres

Koninginnestraat 2
4568 PT Nieuw Namen

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Lunchroom The Captains Coffee

Lunchroom The Captains Coffee

Aan de Hulsterse Bierkaai in de Vestingstad Hulst vind je Lunchroom The Captains Coffee. Een plek die je niet mag overslaan in je rondrit! Bewonder onder het genot van een heerlijke kop koffie de ruïnes van de Hulsterse binnenstad.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info