Lunchroom The Captains Coffee

Omschrijving

Aan de Hulsterse Bierkaai in de Vestingstad Hulst vind je Lunchroom The Captains Coffee. Een plek die je niet mag overslaan in je rondrit! Bewonder onder het genot van een heerlijke kop koffie de ruïnes van de Hulsterse binnenstad.

Zoals de naam doet vermoeden, kun je bij The Captains Coffee terecht voor de lekkerste koffie, in alle soorten en maten. Een kopje echte Nespresso koffie, een iced macchiato of een speciale koffie zoals de ‘kakelkoffie’, er is voor ieder wat wils! Iets lekkers erbij? Ga eens voor hun vers gebakken, zelfgemaakte appeltaart of borrelhapjes óf voor een goede lunch met de beste producten uit de streek.

Minder fan van koffie, maar wel van deze prachtige locatie? Ook voor andere lokale en ambachtelijke producten ben je meer dan welkom! Een lekkere Sliertemie Sangria met een portie ambachtelijke bitterballen, een heerlijke advokaat van Den gouden haan, of een kop thee van Bloomz. Deze ambachtelijke producten zijn ook bij ons te koop! Kom langs en geniet.

 

Locatie adres

Vismarkt 10
4561 AZ Hulst

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info