Lunchroom The Captains Coffee

Omschrijving

Aan de Hulsterse Bierkaai in de Vestingstad Hulst vind je Lunchroom The Captains Coffee. Een plek die je niet mag overslaan in je rondrit! Bewonder onder het genot van een heerlijke kop koffie de ruïnes van de Hulsterse binnenstad.

Zoals de naam doet vermoeden, kun je bij The Captains Coffee terecht voor de lekkerste koffie, in alle soorten en maten. Een kopje echte Nespresso koffie, een iced macchiato of een speciale koffie zoals de ‘kakelkoffie’, er is voor ieder wat wils! Iets lekkers erbij? Ga eens voor hun vers gebakken, zelfgemaakte appeltaart of borrelhapjes óf voor een goede lunch met de beste producten uit de streek.

Minder fan van koffie, maar wel van deze prachtige locatie? Ook voor andere lokale en ambachtelijke producten ben je meer dan welkom! Een lekkere Sliertemie Sangria met een portie ambachtelijke bitterballen, een heerlijke advokaat van Den gouden haan, of een kop thee van Bloomz. Deze ambachtelijke producten zijn ook bij ons te koop! Kom langs en geniet.

 

Locatie adres

Vismarkt 10
4561 AZ Hulst

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info