Camping Fort Bedmar

Omschrijving

Camping Fort Bedmar is een gezellige familiecamping in De Klinge-Waas, een landelijk grensdorp in een bosrijke omgeving temidden van weidse polderlandschappen.

Een verblijf op de gezellige camping staat garant voor ontspanning, rust en recreatie in een prachtige omgeving. De camping heeft een verwarmd zwembad, een visvijver, speeltuinen, een gezellig terras en meer! In de directe omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes, waar je óók huifkartochten kunt maken. 

Kom eens langs, geniet van de natuur en de stilte, ontsnap aan de stress en drukte en kom tot rust. 

Locatie adres

Fort Bedmarstraat 42
B-9170 De Klinge

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info