Camping Fort Bedmar

Omschrijving

Camping Fort Bedmar is een gezellige familiecamping in De Klinge-Waas, een landelijk grensdorp in een bosrijke omgeving temidden van weidse polderlandschappen.

Een verblijf op de gezellige camping staat garant voor ontspanning, rust en recreatie in een prachtige omgeving. De camping heeft een verwarmd zwembad, een visvijver, speeltuinen, een gezellig terras en meer! In de directe omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes, waar je óók huifkartochten kunt maken. 

Kom eens langs, geniet van de natuur en de stilte, ontsnap aan de stress en drukte en kom tot rust. 

Locatie adres

Fort Bedmarstraat 42
B-9170 De Klinge

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info